M/S Tumlaren  

 

Torskturer.se

Bilder

   
   
   
   
   
 

 

 

Charter

 

 

UPPLEVELSE                SERVICE                 AVKOPPLING                 EVENT                NÖJE
Vi kan erbjuda det mesta i charterväg på Öresund t.ex Fångarna på fortet lekar ( teambuilding ) eller/och guidad tur, spökjakt på ön Flakfort. Flakfort har även övernattningsmöjligheter och restaurang, som öppnar den första maj. Fisketurer på de bästa fiskeplatserna i Öresund. Guidade turer under bron (den är imponerande underifrån). Båttur till en eller fler av många hamnar på danska eller svenska sidan, Dragör t.ex. är det inte många som kommer till längre. Lerduveskytte till havs med instruktör. Utflykt till Ven. Listan kan göras lång, det är bara att ge fantasin fritt spelrum.Utrustning för fiske finns att hyra ombord. Mat och dryck serveras enligt önskemål (meny finnes).När ni har bestämt er för ett datum som passar, ringer ni till ULF GERDMAN på tel: 0708-912829 så syr vi ihop något som passar er. Vi har våra kajplatser på Ön i Limhamn, Sundskajen och Barsebäcks hamn (lätt att hitta, parkering finnes), vi kan även hämta upp på valfri plats. Vi har också ett antal fasta avgångar med fisketurer i veckan.


ÖVERNATTNING I STUGOR MED FRYSMÖJLIGHETER.
First Camp Malmö**** ligger endast ca:1 km. från våran kajplats i Limhamn. Där kan man hyra stugor i olika storlekar, ställa sin husvagn eller husbil till överkomliga priser, och ha tillgång till deras frysar att packa all fångsten från m/s Tumlaren plus många andra faciliteter. www.firstcamp.se/malmo  

 

 

NYHET 2009 ÅK MED m/s AMIGO och m/s TUMLAREN TILL LILLGRUND VINDKRAFTPARK.

Ta en skön båttur ut i Öresund och upplev en havsbaserad vindkraftpark på nära håll, vid avgång från Limhamn passerar vi under den imponerande bron på vägen ut till Lillgrund. Lyssna på information om Lillgrund från högtalare ombord och fördjupa dig i Vattenfalls broschyrmaterial.

Turen tar drygt 2 timmar. Alla sittplatser är utomhus så ta på dig väderanpassade kläder.

 

NYHET 2014 ÅK MED m/s AMIGO från Barsebäckshamn till Flakfort. Juni, Juli och Augusti.

Grillbuffé varje fredag och lördag på ön Flakfort med avgång 17.00 och tillbaka i Barsebäckshamn ca: 22.00. Priset är 390:- för vuxen och 200:- för barn exkl. dryck. Överfart med m/s Amigo, entre på ön och grillbuffé ingår i priset. Välkomna med bokningar på tel.nr. 0708-91 28 29.

 

Om mot förmodan någon av våra båtar skulle gå sönder, driftstopp av någon anledning och vi måste ställa in ett abonnemang/charter, frånsäger vi oss allt vad gäller ersättning från kundens sida. Givetvis försöker vi boka in en ny dag eller lösa det med annan båt.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ® 2008 Torskturer.se