M/S Tumlaren  

 

Torskturer.se

Bilder

   
   
   
   
   
 

 

 

Vi Erbjuder

 

 

UPPLEVELSE                SERVICE                 AVKOPPLING                 EVENT              NÖJE

Känn havsdoften och den friska luften ute till havs! Upplev tjusningen med en tur på havet, det är en härlig upplevelse att vara på havsutflykt.

Vi erbjuder charter och sportfisketurer i Öresund. Fisketurer för privatpersoner och olika sorters charter/fisketurer till företag/föreningar/klubbar/skolor etc. Det är en alldeles speciell känsla i att kroka en stor fisk!

Varför inte se det som ett alternativ till en utflykt med familjen. Att åka ut med en båt i närheten av bron, Köpenhamn, Ven, Barsebäck eller var nu fisken är för dagen och lära sig att fiska kan vara roligt för både vuxna och barn. En fridfull stund med vattnets kluckande under sig för att rensa tankarna, "ladda batterierna" eller ta med arbetskamraterna ut och hålla veckomötet ombord. 

Amigo är godkänt för 38 st passagerare och Tumlaren 48 st passagerare och alla får plats att fiska längs relingen. Skeppen är stora nog för både fest och avkoppling. Det finns ett flertal fasta avgångar i veckan.

Om ni inte hittar några tider som passar ert tidschema så kontakta Ulf Gerdman så kan vi boka en charter / abonnemang, vilket vi i dag har över 15 års erfarenhet av.Möjligheterna är många! Det kan t ex vara lerduveskytte till havs, räkafton, fisketävling, dykning, svensexa/möhippa, utflykter till Flakfort, Ven, någon dansk hamn etc.

 

Presentkort finns att köpa om ni vill överraska någon med en fisketur som gåva.

Vi ordnar med allt som behövs!     Bokningsregler !
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ® 2008 Torskturer.se